Іmprovement of the marketing organization in the field of service provision - Курбацька, Лариса Миколаївна; Kurbatska, Larysa; Квасова, Людмила Сергіївна; Kvasova, Luidmyla; Очкась, Роман Миколайович; Ochkas, Roman (My University, 2024)
The article examines the ways to improve the organization of marketing in the service sector. It highlights the specific features of service marketing and the importance of a customer-oriented approach in modern conditions. The study analyzes effective marketing strategies, tools for improving customer interaction, and the role of digital technologies in service promotion. Emphasis is placed on enhancing service quality, building client loyalty, and increasing competitiveness through innovative marketing organization. У статті розглядаються шляхи удосконалення організації маркетингу у сфері надання послуг. Акцентується увага на специфіці маркетингу послуг та важливості клієнтоорієнтованого підходу в сучасних умовах. Проаналізовано ефективні маркетингові стратегії, інструменти покращення взаємодії з клієнтами та роль цифрових технологій у просуванні послуг. Наголошено на підвищенні якості обслуговування, формуванні лояльності клієнтів та зміцненні конкурентоспроможності за рахунок інноваційної організації маркетингу.
Удосконалення організації маркетингу у сфері надання послуг
Keywords: service marketing; маркетинг послуг; marketing organization; організація маркетингу; customer orientation; клієнтоорієнтованість; service quality; якість обслуговування; digital technologies; цифрові технології