Актуальність забезпечення інформаційної безпеки сучасного підприємства - Атамас, Олександр Петрович; Atamas, Oleksandr; Атамас, І. О.; Atamas, І. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто актуальність забезпечення інформаційної безпеки сучасного підприємства. Rozghlianuto aktualnist zabezpechennia informatsiinoi bezpeky suchasnoho pidpryiemstva.
The urgency of information security of a modern enterprise
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; забезпечення інформаційної безпеки; zabezpechennia informatsiinoi bezpeky