Удосконалення контролю виробничих запасів в сільськогосподарському кооперативі - Ткаченко, Олександр Сергійович; Tkachenko, Оlexander; Лях, Сергій Сергійович; Liakh, Serhii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто удосконалення контролю виробничих запасів в сільськогосподарському кооперативі. Rozghlianuto udoskonalennia kontroliu vyrobnychykh zapasiv v silskohospodarskomu kooperatyvi.
Udoskonalennia kontroliu vyrobnychykh zapasiv v silskohospodarskomu kooperatyvi
Keywords: сільськогосподарський кооператив; silskohospodarskyi kooperatyv; контроль виробничих запасів; kontrol vyrobnychykh zapasiv