Порівняльне вивчення сортів льону в умовах приватного підприємства «МАГ» Дніпровського району Дніпропетровської області - Межевський, Анатолій Миколайович; Mezhevskyi, Anatolii Mykolaiovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Основна ціль: Порівняти сорти льону олійного при різних елементах технології вирощування. Обрати найкращий для господарства. Завдання досліджень: порівняти та оцінити сорти льону олійного при різних технологіях вирощування у степовій зоні України. Методи дослідження: виконання польових досліджень та подальший аналіз зібраної інформації. Дослідження здійснювалось відповідно до стандартних методик. Osnovna tsil: Porivniaty sorty lonu oliinoho pry riznykh elementakh tekhnolohii vyroshchuvannia. Obraty naikrashchyi dlia hospodarstva. Zavdannia doslidzhen: porivniaty ta otsinyty sorty lonu oliinoho pry riznykh tekhnolohiiakh vyroshchuvannia u stepovii zoni Ukrainy. Metody doslidzhennia: vykonannia polovykh doslidzhen ta podalshyi analiz zibranoi informatsii. Doslidzhennia zdiisniuvalos vidpovidno do standartnykh metodyk.
Porivnialne vyvchennia sortiv lonu v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «MAH» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ПП «МАГ»; PP «MAH»; сорт; sort; льон олійний; lon oliinyi; насіння; nasinnia