Композиційні матеріали з поліуретану, тетраетоксисилану та 18-молібдофосфату - Петрушина, Галина Олександрівна; Petrushyna, Halyna; Бойко, Дмитро Павлович; Boiko, Dmytro; Бойко, Юлія Володимирівна; Boiko, Yuliya; Свєжєнцев, Владислав Олександрович; Sviezhientsev, Vladyslav; Варлан, Костянтин Єлисейович; Varlan, Kostiantyn (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Створені композиційні матеріали з поліуретану, тетраетоксисилану та 18-молібдофосфату. Composite materials with polyurethane, tetraethoxysilane and 18-molybdophosphate were created
Composition materials with polyurethane, tetraethoxysilane and 18-molibdophosphate
Keywords: 18-молібдодифосфат; 18-molybdophosphate; гетерополікомплекс структури Доусона; Wells-Dawson type heteropoly complex; гетерополісинь; heteropoly blue; тетраетоксисилан; tetraethoxysilane; кремнійорганічні сполуки; organosilicon compounds