Розробка маркетингових конкурентних стратегій підприємства - Стельмащук, Олена Валеріївна; Stelmashchuk, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Досліджено теоретично-методичні аспекти маркетингових конкурентних стратегій підприємства. Проаналізовано сучасний стан конкурентоспроможності підприємства та оцінено рівень його стратегічного розвитку. Розроблено заходи, які спрямовані на удосконалення маркетингових конкурентних стратегій підприємства Doslidzheno teoretychno-metodychni aspekty marketynhovykh konkurentnykh stratehii pidpryiemstva. Proanalizovano suchasnyi stan konkurentospromozhnosti pidpryiemstva ta otsineno riven yoho stratehichnoho rozvytku. Rozrobleno zakhody, yaki spriamovani na udoskonalennia marketynhovykh konkurentnykh stratehii pidpryiemstva
Rozrobka marketynhovykh konkurentnykh stratehii pidpryiemstva
Keywords: стратегія; strategy; підприємство; enterprise; конкуренти; competitors; конкурентне середовище; competitive environment; маркетингова конкурентна стратегія; marketing competitive strategy