Удосконалення системи мотивації в управлінні персоналом підприємства - Саломатіна, Валерія Сергіївна; Salomatina, Valeriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Мета даної роботи: дослідження існуючої системи мотивації на підприємстві та розробка практичних пропозицій щодо її удосконалення з метою підвищення ефективності управління персоналом. Завдання: - вивчити теоретичні основи системи мотивації в управлінні персоналом підприємства; - дати характеристику існуючій системі мотивації в управлінні персоналом підприємства; - запропонувати і обгрунтувати шляхи удосконалення системи мотивації в управлінні персоналом підприємства. Об’єкт дослідження: система мотації персоналу ФОП «Шайда Олексій Петрович» в сучасних динамічних умовах. Предмет дослідження є система мотивації персоналу підприємства як складова механізму управління трудовими ресурсами. Meta danoi roboty: doslidzhennia isnuiuchoi systemy motyvatsii na pidpryiemstvi ta rozrobka praktychnykh propozytsii shchodo yii udoskonalennia z metoiu pidvyshchennia efektyvnosti upravlinnia personalom. Zavdannia: - vyvchyty teoretychni osnovy systemy motyvatsii v upravlinni personalom pidpryiemstva; - daty kharakterystyku isnuiuchii systemi motyvatsii v upravlinni personalom pidpryiemstva; - zaproponuvaty i obhruntuvaty shliakhy udoskonalennia systemy motyvatsii v upravlinni personalom pidpryiemstva. Obiekt doslidzhennia: systema motatsii personalu FOP «Shaida Oleksii Petrovych» v suchasnykh dynamichnykh umovakh. Predmet doslidzhennia ye systema motyvatsii personalu pidpryiemstva yak skladova mekhanizmu upravlinnia trudovymy resursamy.
Udoskonalennia systemy motyvatsii v upravlinni personalom pidpryiemstva
Keywords: підприємство; pidpryiemstvo; управління персоналом; upravlinnia personalom; удосконалення системи мотивації; udoskonalennia systemy motyvatsii