Обґрунтування параметрів і режимів роботи активних робочих органів для мостового землеробства - Баштаненко, Єгор Сергійович; Bashtanenko, Yehor Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Розглядаються питання застосування нетрадиційного землеробства з застосуванням агромостової технології. Проведено обґрунтування застосування агромостових систем для основного обробітку ґрунту. Зроблено огляд існуючих активних робочих органів та їх приводів і можливість їх пристосування до роботи в комплексі агромостових систем. Rozghliadaiutsia pytannia zastosuvannia netradytsiinoho zemlerobstva z zastosuvanniam ahromostovoi tekhnolohii. Provedeno obgruntuvannia zastosuvannia ahromostovykh system dlia osnovnoho obrobitku gruntu. Zrobleno ohliad isnuiuchykh aktyvnykh robochykh orhaniv ta yikh pryvodiv i mozhlyvist yikh prystosuvannia do roboty v kompleksi ahromostovykh system.
Obgruntuvannia parametriv i rezhymiv roboty aktyvnykh robochykh orhaniv dlia mostovoho zemlerobstva
Keywords: обробіток ґрунту; obrobitok gruntu; мостове землеробство; mostove zemlerobstvo; нетрадиційне землеробство; netradytsiine zemlerobstvo