Удосконалення технології виробництва молока в фермерському господарстві «Сатиренко М. М.» Павлоградського району Дніпропетровської області - Ляшенко, Ангеліна Вікторівна; Liashenko, Anhelina Viktorivna (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Метою досліджень було обґрунтування ефективності типів годівлі корів в період сухостою для підвищення подальшої їх молочної продуктивності та відтворювальної здатності. Metoiu doslidzhen bulo obgruntuvannia efektyvnosti typiv hodivli koriv v period sukhostoiu dlia pidvyshchennia podalshoi yikh molochnoi produktyvnosti ta vidtvoriuvalnoi zdatnosti.
Udoskonalennia tekhnolohii vyrobnytstva moloka v fermerskomu hospodarstvi «Satyrenko M. M.» Pavlohradskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: відтворювальна здатність; vidtvoriuvalna zdatnist; корови; korovy; годівля корів в період сухостою; hodivlia koriv v period sukhostoiu; молочна продуктивність; molochna produktyvnist