Ризик-менеджмент у системі забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства: проблеми та перспективи - Земляний, Максим Сергійович; Zemlianyi, Maksym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Досліджено теоретичні аспекти ризик-менеджменту в системі забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства. Здійснено аналіз фінансово-економічної діяльності ТОВ «Гетьман» та надано характеристику роботи служби економічної безпеки та здійснити оцінку стану окремих її складових. Розглянуто ризик-менеджмент у системі забезпечення фінансово-економічної безпеки ТОВ «Гетьман». Надано пропозиції щодо застосування ризик-менеджменту з метою усунення ризиків, які існують в ключових сферах діяльності підприємства. Визначено перспективи та переваги підприємств від ефективного управління ризиками в системі фінансово-економічної безпеки. Математично обґрунтовано оцінки ризику у системі забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства. Doslidzheno teoretychni aspekty ryzyk-menedzhmentu v systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva. Zdiisneno analiz finansovo-ekonomichnoi diialnosti TOV «Hetman» ta nadano kharakterystyku roboty sluzhby ekonomichnoi bezpeky ta zdiisnyty otsinku stanu okremykh yii skladovykh. Rozghlianuto ryzyk-menedzhment u systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky TOV «Hetman». Nadano propozytsii shchodo zastosuvannia ryzyk-menedzhmentu z metoiu usunennia ryzykiv, yaki isnuiut v kliuchovykh sferakh diialnosti pidpryiemstva. Vyznacheno perspektyvy ta perevahy pidpryiemstv vid efektyvnoho upravlinnia ryzykamy v systemi finansovo-ekonomichnoi bezpeky. Matematychno obgruntovano otsinky ryzyku u systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva.
Ryzyk-menedzhment u systemi zabezpechennia finansovo-ekonomichnoi bezpeky pidpryiemstva: problemy ta perspektyvy
Keywords: забезпечення; zabezpechennia; механізм; mekhanizm; підприємство; pidpryiemstvo; ризик-менеджмент; ryzyk-menedzhment; система; systema; фінансово-економічна безпека; finansovo-ekonomichnoi bezpeka