Підвищення ефективності комунікаційної політики аграрного підприємства - Шульга, Єлизавета Андріївна; Shulha, Yelyzaveta (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є комунікаційна діяльність ФГ «Ялинівське 2007» Житомирського району Житомирської області у сфері просування продукції та формування взаємовідносин із цільовими аудиторіями. Предметом дослідження є теоретико-методичні та практичні аспекти формування та реалізації комунікаційної політики аграрного підприємства. Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності комунікаційної політики аграрного підприємства. Obiektom doslidzhennia ye komunikatsiina diialnist FH «Yalynivske 2007» Zhytomyrskoho raionu Zhytomyrskoi oblasti u sferi prosuvannia produktsii ta formuvannia vzaiemovidnosyn iz tsilovymy audytoriiamy. Predmetom doslidzhennia ye teoretyko-metodychni ta praktychni aspekty formuvannia ta realizatsii komunikatsiinoi polityky ahrarnoho pidpryiemstva. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo pidvyshchennia efektyvnosti komunikatsiinoi polityky ahrarnoho pidpryiemstva.
Pidvyshchennia efektyvnosti komunikatsiinoi polityky ahrarnoho pidpryiemstva
Keywords: комунікаційна політика; communication policy; маркетингові комунікації; marketing communications; аграрне підприємство; agricultural enterprise; комунікаційна стратегія; communication strategy; цифрові канали; digital channels; SMM; SMM; ефективність комунікацій; communication effectiveness