Удосконалення організації обліку процесу реалізації свинини - Пушкова, Олена Василівна; Pushkova, Olena (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета роботи: розробка та впровадження ефективних заходів для вдосконалення облікової системи організації з акцентом на автоматизацію процесів, оптимізацію витрат та підвищення прозорості даних для прийняття управлінських рішень. Об’єкт дослідження: процес організації обліку реалізації свинини на ФОП Лубянов А.О. Meta roboty: rozrobka ta vprovadzhennia efektyvnykh zakhodiv dlia vdoskonalennia oblikovoi systemy orhanizatsii z aktsentom na avtomatyzatsiiu protsesiv, optymizatsiiu vytrat ta pidvyshchennia prozorosti danykh dlia pryiniattia upravlinskykh rishen. Obiekt doslidzhennia: protses orhanizatsii obliku realizatsii svynyny na FOP Lubianov A.O.
Udoskonalennia orhanizatsii obliku protsesu realizatsii svynyny
Keywords: облік процесу реалізації продукції; accounting process for product sales; облікові процеси; accounting processes; тваринництво; livestock farming; виробництво; production; собівартість продукції; production cost; фоп лубянов а.о.; fop lubyanyov a.o.; виробництво та реалізація свинини; pork production and sales