Дослідження термічної стійкості базальтопластиків на основі політетрафторетилену - Єрьоменко, О. В.; Yeromenko, O.; Томіна, А.-М. В.; Tomina, A.-M.; Рула, Ірина Василівна; Rula, Iryna (My University, 2022)
Встановлено, що введення БВ призводить до зростання термічної стійкості ПТФЕ. Vstanovleno, shcho vvedennia BV pryzvodyt do zrostannia termichnoi stiikosti PTFE.
Doslidzhennia termichnoi stiikosti bazaltoplastykiv na osnovi politetraftoretylenu
https://orcid.org/0000-0003-4229-6463 Рула І. В.
Keywords: дослідження; doslidzhennia; термічна стійкість; termichna stiikіst; базальтопластики; bazaltoplastyky; політетрафторетилен; politetraftoretylen