Особливості впровадження технологій SMM в діяльність сільськогосподарського підприємства - Насікан, В. О.; Nasikan, V. O. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
SMM - це цілий комплекс різних заходів для створення розробки потрібної стратегії, створення правильного контенту і ефективного просування. Кожен бренд вибирає найбільш підходящий, відштовхуючись від своїх цілей, своєї аудиторії, бажаного результату і бюджету. SMM - tse tsilyi kompleks riznykh zakhodiv dlia stvorennia rozrobky potribnoi stratehii, stvorennia pravylnoho kontentu i efektyvnoho prosuvannia. Kozhen brend vybyraie naibilsh pidkhodiashchyi, vidshtovkhuiuchys vid svoikh tsilei, svoiei audytorii, bazhanoho rezultatu i biudzhetu.
Osoblyvosti vprovadzhennia tekhnolohii SMM v diialnist silskohospodarskoho pidpryiemstva
Keywords: технології SMM; tekhnolohii SMM; особливості впровадження; osoblyvosti vprovadzhennia; сільськогосподарське підприємство; silskohospodarske pidpryiemstvo