Удосконалення мотивації працівників в умовах сезонного виробництва - Данілов, Олександр Олександрович; Danilov, Oleksandr Oleksandrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування теоретичних положень та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення мотивації працівників в умовах сезонного виробництва на прикладі С(Ф)Г «СОЮЗ». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh polozhen ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo udoskonalennia motyvatsii pratsivnykiv v umovakh sezonnoho vyrobnytstva na prykladi S(F)H «SOIuZ».
Udoskonalennia motyvatsii pratsivnykiv v umovakh sezonnoho vyrobnytstva
Keywords: мотивація працівників; motyvatsiia pratsivnykiv; сезонне виробництво; sezonne vyrobnytstvo; використання трудового потенціалу; vykorystannia trudovoho potentsialu