Рідне село в історичній долі України - (:unkn) unknown (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2013)
Опубліковано результати науково-дослідної роботи викладачів кафедри філософії, соціології та історії, співробітників та студентів ДДАУ, науковців ВНЗ Дніпропетровського регіону. Висвітлено досить широке коло актуальних проблем аграрної історії: питання історичного розвитку українського села та аграрних відносин в Середній Надніпрянщині та Півдні України. The results of the research work of the teachers of the Department of Philosophy, Sociology and History, staff and students of DDAU, scientists of universities of Dnipropetrovsk region are published. A wide range of topical problems of agrarian history is highlighted: issues of the historical development of the Ukrainian village and agrarian relations in the Middle Dnieper and Southern Ukraine.
Native village in the historical destiny of Ukraine
Keywords: історія розвитку українського села; history of Ukrainian village development; аграрні відносини; agrarian relations; аграрна освіта; agrarian education; соціально-економічний розвиток села; socio-economic development of the village