Зерновий комплекс України в аспекті експортних можливостей та державного регулювання - Мельник, Леся Леонідівна; Melʹnyk, Lesya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2013)
Проаналізовано обсяги і динаміку експорту зерна, проблеми, які йому притаманні, можливі напрями їхнього вирішення та державного регулювання. The volume, dynamics and the problems of grain exports have been analyzed, as well as the possible directions of problems solving and state regulation.
Zernovyy kompleks Ukrayiny v aspekti eksportnykh mozhlyvostey ta derzhavnoho rehulyuvannya
Keywords: зерновий комплекс України; zernovyy kompleks Ukrayiny; експортні можливості; eksportni mozhlyvosti; державне регулювання; derzhavne rehulyuvannya; експорт зерна; eksport zerna