Формування та реалізація стратегії забезпечення фінансово-економічної безпеки АТ КБ «Приватбанку» - Губарик, Ольга Миколаївна; Gubaryk, Olga (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто особливості ефективного стратегічного керівництва банками, а саме доречне прогнозування змін, пристосування до них та контроль дій та процесів у інтересах акціонерів, клієнтів, зацікавлених сторін та суспільства в цілому. З стратегічної точки зору менеджмент враховує безперервне посилення сильних сторін, реалізацію нових можливостей, але крім того й зниження супутніх ризиків, ліквідації небезпечних ситуацій та внутрішніх слабкостей. Features of effective strategic management of banks are considered, namely appropriate forecasting of changes, adaptation to them and control of actions and processes in the interests of shareholders, clients, stakeholders and society as a whole. From a strategic point of view, management takes into account the continuous strengthening of strengths, the realization of new opportunities, but also the reduction of associated risks, the elimination of dangerous situations and internal weaknesses.
Formation and implementation of the strategy of financial and economic security of JSC CB "Privatbank"
Keywords: стратегія фінансово-економічної безпеки; financial and economic security strategy; банки; banks; SWOT-аналіз; SWOT-analysis; кредитний портфель; loan portfolio