Вплив різних видів мінерального живлення на ріст і розвиток ячменю ярого в зоні степу України - Маслійов, Сергій Володимирович; Masliyov, Sergiy; Коржова, Н.О.; Korzhova, N.; Ярчук, Ігор; Yarchuk, Igor; Люклянчук, Л.; Lyuklyanchuk, L. (Полтавська державна аграрна академія, 2019)
Мета досліджень: дослідити вплив різних видів мінерального живлення на ріст і розвиток рослин ячменю ярого в зоні Степу України. Завдання досліджень: визначити спектр впливу мінеральних препаратів: на довжину надземної і підземної частин, площу листової поверхні та продуктивність рослин ячменю ярого. The purpose of research: to investigate the impact of different types of mineral nutrition on plant growth and development spring barley in the steppe zone of Ukraine. Research objectives: to determine the range of effects of mineral preparations: the length of the aboveground and underground parts, leaf surface area and productivity of spring barley plants.
Influence of different types of mineral nutrition on the growth and development of spring barley in the steppe zone of Ukraine
Keywords: яровий ячмінь; spring barley; сорт; variety; мінеральне харчування; mineral nutrition; удобрення; fertilizers; технологія вирощування; cultivation technology