Grammar-translation method of teaching English - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
The work considers the peculiarities of foreign language teaching with the help of grammar. У роботі розглядаються особливості навчання іноземній мові за допомогою граматики.
Грамматично-перекладний метод викладання англійської мови
Keywords: grammar; граматика; student; студент; teaching; навчання; method; метод; foreign language; іноземна мова