Управління результативністю діяльності підприємства - Мартинюк, Святослав Олександрович; Martyniuk, Sviatoslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження кваліфікаційної роботи є процес управління результативністю промислового підприємства. Предметом дослідження є економіко-правові засади менеджменту результативності комерційних підприємств, у тому числі інструменти управління, а також категорії вдосконалення та підвищення результативності промислового підприємства. Метою дослідження було проведення комплексного дослідження функцій управління продуктивністю промислових підприємств і способів поліпшення системи управління продуктивністю на основі інформації про діяльність ТОВ «НВЦ «РЕАКОМ», а також у розробці кроків щодо вдосконалення системи управління результативністю комерційного підприємства. Obiektom doslidzhennia kvalifikatsiinoi roboty ye protses upravlinnia rezultatyvnistiu promyslovoho pidpryiemstva. Predmetom doslidzhennia ye ekonomiko-pravovi zasady menedzhmentu rezultatyvnosti komertsiinykh pidpryiemstv, u tomu chysli instrumenty upravlinnia, a takozh katehorii vdoskonalennia ta pidvyshchennia rezultatyvnosti promyslovoho pidpryiemstva. Metoiu doslidzhennia bulo provedennia kompleksnoho doslidzhennia funktsii upravlinnia produktyvnistiu promyslovykh pidpryiemstv i sposobiv polipshennia systemy upravlinnia produktyvnistiu na osnovi informatsii pro diialnist TOV «NVTs «REAKOM», a takozh u rozrobtsi krokiv shchodo vdoskonalennia systemy upravlinnia rezultatyvnistiu komertsiinoho pidpryiemstva.
Upravlinnia rezultatyvnistiu diialnosti pidpryiemstva
Keywords: управління; Management; результативність; performance; виробниче підприємство; production enterprise; інструменти управління; management tools; господарська діяльність; economic activity; керівництво; management; планування; planning; контроль; control; аналіз; analysis; дослідження; research; бізнес-модель; business model; розвиток; development