Фітотоксична дія страхового гербіциду стеллар в посівах кукурудзи - Шевченко, Михайло Семенович; Shevchenko, Mykhaylo; Ткаліч, Юрій Ігорович; Tkalich, Yuriy; Шевченко, Олександр Михайлович; Shevchenko, Oleksandr; Матюха, Володимир Леонідович; Matyukha, Volodimir; Бокун, Олександр Іванович; Bokun, Oleksandr (Інститут сільського господарства степової зони Національної академії наук України, 2012)
Наведено результати польового досліду з вивчення фітотоксичної ефективності післясходового гербіциду в посівах кукурудзи. Показано, що обробка посівів гербіцидом стеллар не викликала пригнічення росту і розвитку рослин кукурудзи. При цьому біометричні параметри рослин кукурудзи, елементи структури врожаю, а також якість зерна були на рівні варіанта з виключенням шкодочинного впливу бур'янів та фітотоксичної дії гербіцидів. The results of a field experiment to study the phytotoxic efficacy of post-emergence herbicide in maize crops are presented. It is shown that the treatment of crops with Stellar herbicide did not inhibit the growth and development of maize plants. The biometric parameters of plants maize, elements of crop structure, as well as grain quality were at the level of the variant with the exception of harmful effects of weeds and phytotoxic effects of herbicides.
Phytotoxic effect of Stellar insurance herbicide in maize crops
Keywords: гербіциди; herbicides; кукурудза; corn; урожайність; yield; ефективність; efficiency