Зрошуване землеробство: сьогодення, проблеми, перспективи - (:unkn) unknown (ДДАЕУ, 2017)
Розкрито стан, проблеми та перспективи розвитку зрошуваного землеробства. Rozkryto stan, problemy ta perspektyvy rozvytku zroshuvanoho zemlerobstva.
Zroshuvane zemlerobstvo: sohodennia, problemy, perspektyvy
Keywords: зрошуване землеробство; zroshuvane zemlerobstvo; зрошувані землі; zroshuvani zemli; режими зрошення; rezhymy zroshennia