Оптимізація технології виробництва молока корів у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області - Лисенко, Микита Юрійович; Lysenko, Mykyta Yuriiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2020)
Мета дипломної роботи це оптимізація технології виробництва молока корів у фермерському господарстві «ЮРАН» Новомосковського району Дніпропетровської області. Приведені господарсько-корисні якості корів української червоної молочної породи свідчать про актуальність вказаної теми дипломної роботи, яка в подальшому допоможе спеціалістам фермерського господарства «ЮРАН» в їх кропіткій праці. Meta dyplomnoi roboty tse optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti. Pryvedeni hospodarsko-korysni yakosti koriv ukrainskoi chervonoi molochnoi porody svidchat pro aktualnist vkazanoi temy dyplomnoi roboty, yaka v podalshomu dopomozhe spetsialistam fermerskoho hospodarstva «IuRAN» v yikh kropitkii pratsi.
Optymizatsiia tekhnolohii vyrobnytstva moloka koriv u fermerskomu hospodarstvi «IuRAN» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: годівля та утримання корів; hodivlia ta utrymannia koriv; технологія виробництва молока; tekhnolohiia vyrobnytstva moloka; українська червона молочна порода корів; ukrainska chervona molochna poroda koriv; господарсько-корисні якості корів; hospodarsko-korysni yakosti koriv