Конкурентоспроможність підприємства та фактори, що на неї впливають - Кадирус, Ірина Григорівна; Kadyrus, I. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2014)
Досліджено економічну сутність та значення конкурентоспроможності підприємства, визначено перелік властивостей, які її характеризують. Розглянуто внутрішні та зовнішні фактори, що на неї впливають. The essence and the concept of the enterprise competitiveness are investigated. The lists of properties that define competitiveness are defined. The internal and external factors making effects on competitiveness are considered.
Competitiveness of enterprises and factors making effects on this
Keywords: конкуренція; competition; конкурентоспроможність; competitiveness; фактори; factors; середовище; environment