Продуктивність пшениці озимої залежно від норми висіву в умовах фермерського господарства «Агроінтер» Синельниківського району Дніпропетровської області - Торосян, Едуард; Torosian, Eduard (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єкт дослідження – рослини пшениці озимої, вирощувані за різних норм висіву в умовах Степу України. Предмет дослідження – продуктивність та елементи структури врожаю пшениці озимої залежно від норми висіву. Obiekt doslidzhennia – roslyny pshenytsi ozymoi, vyroshchuvani za riznykh norm vysivu v umovakh Stepu Ukrainy. Predmet doslidzhennia – produktyvnist ta elementy struktury vrozhaiu pshenytsi ozymoi zalezhno vid normy vysivu.
Produktyvnist pshenytsi ozymoi zalezhno vid normy vysivu v umovakh fermerskoho hospodarstva «Ahrointer» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: ФГ «Агроінтер»; FH «Ahrointer»; пшениця озима; pshenytsia ozyma; норма висіву; norma vysivu; зерно; zerno; ґрунт; grunt