Ліберальна держава: реалії та перспективи - Тішко, Лілія Володимирівна; Tishko, Liliia (НВЦ «Sci-conf.com.ua», 2024)
Однією з найвпливовіших форм політичної свідомості є політична ідеологія. Вона реалізується в доктринах, які виправдовують прагнення певних суспільних сил до використання влади і намагаються відповідно цього підпорядковувати громадську думку. Кожна політична доктрина містить певні політичні цінності й орієнтири щодо розвитку різних сфер суспільного життя. Ціль роботи полягає в дослідженні реалії та перспективи ліберального устрою держави One of the most influential forms of political consciousness is political ideology. It is realized in doctrines that justify the desire of certain social forces to use power and try to subordinate public opinion accordingly. Each political doctrine contains certain political values and guidelines for the development of various spheres of social life. The purpose of the work is to study the reality and prospects of the liberal state system
Liberal State: Realities and Prospects
Keywords: держава; state; влада; powe; перспективи; prospects; реалії; realities; лібералізм; liberalism