Обґрунтування якісних характеристик гідроекосистем р. Мокра Сура за макрозообентосом - Коломійцев, Максим Михайлович; Kolomiitsev, Maksym Mykhailovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою роботи є оцінка якісних характеристик гідроекосистем річки Мокра Сура за допомогою аналізу складу та чисельності макрозообентосу. Metoiu roboty ye otsinka yakisnykh kharakterystyk hidroekosystem richky Mokra Sura za dopomohoiu analizu skladu ta chyselnosti makrozoobentosu.
Obgruntuvannia yakisnykh kharakterystyk hidroekosystem r. Mokra Sura za makrozoobentosom
Keywords: р. Мокра Сура; r. Mokra Sura; оцінка якісних характеристик; otsinka yakisnykh kharakterystyk; гідроекосистеми; hidroekosystemy; макрозообентос; makrozoobentos