Вплив комплексних кормових добавок на продуктивність молодняку свиней в умовах фермерського господарства «ЮКАН-2005» Новомосковського району Дніпропетровської області - Тимощенкова, Анастасія Олександрівна; Tymoshchenkova, Anastasiia Oleksandrivna (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою дослідження було вивчення ефективності впливу кормової добавки «Natufactant» на функціональний стан організму молодняку свиней, від яких залежать продуктивні їх якості. Metoiu doslidzhennia bulo vyvchennia efektyvnosti vplyvu kormovoi dobavky «Natufactant» na funktsionalnyi stan orhanizmu molodniaku svynei, vid yakykh zalezhat produktyvni yikh yakosti.
Vplyv kompleksnykh kormovykh dobavok na produktyvnist molodniaku svynei v umovakh fermerskoho hospodarstva «IuKAN-2005» Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: показники продуктивності свиней; pokaznyky produktyvnosti svynei; кормова добавка «Natufactant»; kormova dobavka «Natufactant»; розведення свиней; rozvedennia svynei; технології виробництва свинини; tekhnolohii vyrobnytstva svynyny