Захист сіянців яблуні в плодовому розсаднику від грунтових шкідників у центральному Лісостепу України - Яновський, Юрій Петрович; Yanovsʹkyy, Yuriy; Михайленко (Бандура), Любов Павлівна; Mikhaylenko (Bandura), Lyubov; Магілін, А.В.; Magylin, A. (УМАНСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ САДІВНИЦТВА, 2010)
Для захисту саджанців яблуні від ґрунтових шкідників рекомендується використовувати препарати Kruizer 350 FS, т.к.с., Gaucho, c.p., Chinuk, t.k.s. лікуванням насіння перед посівом.For protection of apple tree seedlings from soil pests it is recommended to use preparations of Kruizer 350 FS, t.k.s., Gaucho, c.p., Chinuk, t.k.s. by treating the seeds before sowing.
Protection of apple seedlings in the fruit nursery from soil pests in the central forest-steppe of Ukraine
Keywords: результати; results; розсада; seedlings; розплідник; nursery; препарати; preparations; шкідники ґрунту; soil pests