Модернізація конструкції двотактного доїльного апарата - Філіповський, Вадим Анатолійович; Filipovskyi, Vadym (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Мета дослідження - обґрунтування основних параметрів двотактного доїльного апарата з незалежним вакуумним режимом.Meta doslidzhennia - obgruntuvannia osnovnykh parametriv dvotaktnoho doilnoho aparata z nezalezhnym vakuumnym rezhymom.
Modernizatsiia konstruktsii dvotaktnoho doilnoho aparata
Keywords: доїльна установка; doilna ustanovka; доїльний апарат; doilnyi aparat; колектор; kolektor; вакууметричний тиск; vakuumetrychnyi tysk; молоковіддача; molokoviddacha