Collaborative learning in the development of soft skills of future marketologists - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
The article is devoted to the research of the role of collaborative learning in the development of soft skills of future marketologists. Статтю присвячено дослідженню ролі колаборативного навчання у розвитку м’яких навичок майбутніх маркетологів.
Колаборативне навчання у розвитку м’яких навичок майбутніх маркетологів
Keywords: Soft skills; м’які навички; collaborative learning; колаборативне навчання; innovation; інновації; professional training; професійне навчання; educational process; освітній процес