Вплив мікродобрив на урожайність гібридів соняшнику в умовах фермерського господарства «Веселка» Дніпровського району Дніпропетровської області - Величко, Віталій Олегович; Velychko, Vitalii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою виконаної роботи було провести дослідження, щодо впливу мікродобрив на продуктивність, якість та урожайність двох гібридів соняшнику.Metoiu vykonanoi roboty bulo provesty doslidzhennia, shchodo vplyvu mikrodobryv na produktyvnist, yakist ta urozhainist dvokh hibrydiv soniashnyku
Vplyv mikrodobryv na urozhainist hibrydiv soniashnyku v umovakh fermerskoho hospodarstva «Veselka» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: соняшник; soniashnyk; мікродобрива; mikrodobryva; урожайність; urozhainist; підживлення; pidzhyvlennia