Deutschsprachige Ausbildung für zukünftige Landwirte - Piddubtseva, Olha; Піддубцева, Ольга Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
In Anbetracht der Besonderheiten des Fremdsprachenunterrichts an landwirtschaftlichen Hochschulen halten wir es daher für angemessen, im Kurs "Deutsch (für berufliche Zwecke)" pädagogische Technologien wie Kollaborationstechnologien, Case studyund Portfolio-Technologien einzusetzen. Зважаючи на специфіку викладання іноземної мови в аграрних коледжах, ми вважаємо за доцільне включити до курсу "Німецька мова (за професійним спрямуванням)" такі педагогічні технологій, як технології співпраці, кейс-метод та метод портфоліо.
Німецькомовне навчання майбутніх фермерів
Keywords: German; німецька мова; education; освіта; methods; методи; agrarians; аграрії