Аналіз договірних прав та зобов’язань у процесі формування рішення з управління заборгованістю - Бояр, Т. О.; Boiar, T. O.; Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто аналіз договірних прав та зобов’язань у процесі формування рішення з управління заборгованістю. Rozghlianuto analiz dohovirnykh prav ta zoboviazan u protsesi formuvannia rishennia z upravlinnia zaborhovanistiu.
Analysis of contractual rights and obligations in the process of forming a decision on debt management
Keywords: управління заборгованістю; debt management; договірні умови; contract terms; зобов’язання; liabilities; аналіз; analysis