Ринок та виробничі послуги в АПК - Бондарчук, Наталія Володимирівна; Bondarchuk, Natalia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
АнотаціяУ статті розглянуто поняття ринку, визначені основні моделі ринків. Визначено значення таких понять, як виробнича послуга, ринок виробничих послуг в АПК, а також запропонована класифікація виробничих послуг. In article the concept of the market is considered, the basic models of the markets are defined. It is defined values of such concepts as industrial service, the market of industrial services in agrarian and industrial complex, and also is offered classification of industrial services.
Rynok ta vyrobnychi posluhy v APK
Keywords: послуга; posluha; ринок; rynok; виробнича послуга; vyrobnycha posluha; ринок виробничих послуг; rynok vyrobnychykh posluh; інфраструктура; infrastruktura