Інфекційні захворювання коропових риб в акваріумальних умовах фізичної особи Владислава Носа м. Дніпро - Нос, Владислав Сергійович; Nos, Vladyslav Serhiiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою було виявлення можливих інфекційних захворювань в коропа Коі в період карантину, також профілактики інфекційних захворювань в подальші вирощування періоди коропа Коі (Cyprinus carpio) в акваріумальних умовах фізичної особи Владислава НОСА. Metoiu bulo vyiavlennia mozhlyvykh infektsiinykh zakhvoriuvan v koropa Koi v period karantynu, takozh profilaktyky infektsiinykh zakhvoriuvan v podalshi vyroshchuvannia periody koropa Koi (Cyprinus carpio) v akvariumalnykh umovakh fizychnoi osoby Vladyslava NOSA.
Infektsiini zakhvoriuvannia koropovykh ryb v akvariumalnykh umovakh fizychnoi osoby Vladyslava Nosa m. Dnipro
Keywords: інфекційні захворювання коропових риб; infektsiini zakhvoriuvannia koropovykh ryb; рибництво; rybnytstvo; хвороби риб; khvoroby ryb