Бібліографічні посібники та їх роль в посиленні конкурентних позицій університету - Кобець, Наталія Володимирівна; Kobets, Natalia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
У статті висвітлена діяльність наукової бібліотеки ДДАЕУ по створенню власних інформаційних ресурсів та шлях інтеграції бібліотеки в український і світовий інформаційний простір. The article highlights the activities of the DDAEU Scientific Library on the creation of their own information resources and the way of integrating the library into Ukrainian and world information space.
Bibliographic guidelines and their role in advancement competitive university positions
Keywords: інформаційно-аналітична діяльність; informational and analytical activity; бібліографія; bibliography; бібліографічна продукція; bibliographic production; біобібліографічний покажчик; bibliographic index; імідж університету; image the university