Оцінка стану та розробка заходів підвищення ефективності функціонування підприємства в сучасному бізнес-середовищі - Бондаревський, Ігорь Олександрович; Bondarevskyi, Ihor (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Об’єктом дослідження є економічна ефективність функціонування підприємства в сучасному бізнес-середовищі і процеси управління нею. Предмет дослідження – сукупність теоретичних та прикладних аспектів підвищення економічної ефективності функціонування підприємства в сучасному бізнес-середовищі. Метою роботи є обґрунтування теоретичних і методичних заходів підвищення економічної ефективності функціонування підприємства в сучасному бізнес-середовищі. Obiektom doslidzhennia ye ekonomichna efektyvnist funktsionuvannia pidpryiemstva v suchasnomu biznes-seredovyshchi i protsesy upravlinnia neiu. Predmet doslidzhennia – sukupnist teoretychnykh ta prykladnykh aspektiv pidvyshchennia ekonomichnoi efektyvnosti funktsionuvannia pidpryiemstva v suchasnomu biznes-seredovyshchi. Metoiu roboty ye obgruntuvannia teoretychnykh i metodychnykh zakhodiv pidvyshchennia ekonomichnoi efektyvnosti funktsionuvannia pidpryiemstva v suchasnomu biznes-seredovyshchi.
Otsinka stanu ta rozrobka zakhodiv pidvyshchennia efektyvnosti funktsionuvannia pidpryiemstva v suchasnomu biznes-seredovyshchi
Keywords: результат; Result; ефект; effect; ефективність; efficiency; прибуток; income; збиток; loss; виробничий потенціал; productive potential; рівень рентабельності; level of profitability; бізнес-середовище; business environment