«Удосконалення елементів технології вирощування пшениці озимої в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «КОМПАНІЯ АГРО-ТЕМП» Дніпровського району Дніпропетровської області» - Нестеров, Артем; Nesterov, Artem (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Сучасна програма розвитку сільського господарства передбачає запровадження інноваційних технологій. Збільшити виробництво зерна можна з допомогою освоєння інтенсивних технологій, які дозволяють підвищити врожайність на 30-50 % і довести її до 6,0-6,5 т/га. Науково обґрунтоване застосування мінеральних добрив, що забезпечують найбільшу величину збільшення врожаю зерна та високу окупність кожного кілограма внесеного добрива. Suchasna prohrama rozvytku silskoho hospodarstva peredbachaie zaprovadzhennia innovatsiinykh tekhnolohii. Zbilshyty vyrobnytstvo zerna mozhna z dopomohoiu osvoiennia intensyvnykh tekhnolohii, yaki dozvoliaiut pidvyshchyty vrozhainist na 30-50 % i dovesty yii do 6,0-6,5 t/ha. Naukovo obgruntovane zastosuvannia mineralnykh dobryv, shcho zabezpechuiut naibilshu velychynu zbilshennia vrozhaiu zerna ta vysoku okupnist kozhnoho kilohrama vnesenoho dobryva.
«Udoskonalennia elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia pshenytsi ozymoi v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «KOMPANIIa AHRO-TEMP» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti»
Keywords: рослини; roslyny; ТОВ «КОМПАНІЯ АГРО-ТЕМП»; TOV «KOMPANIIa AHRO-TEMP»; сівба; sivba; пшениця; pshenytsia; добрива; dobryva