Удосконалення процесу створення мікроклімату на свинофермі з розробкою теплоутилізатора - Скряга, Олег Дмитрович; Skriaha, Oleh Dmytrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
Метою дипломного проєкту є розробка та обґрунтування механізованої технологічної лінії створення оптимального мікроклімату на свинофермі з впровадженням роторного теплоутилізатора, що дозволить підвищити енергоефективність, знизити витрати на опалювання та покращити умови утримання поголів’я. Metoiu dyplomnoho proiektu ye rozrobka ta obgruntuvannia mekhanizovanoi tekhnolohichnoi linii stvorennia optymalnoho mikroklimatu na svynofermi z vprovadzhenniam rotornoho teploutylizatora, shcho dozvolyt pidvyshchyty enerhoefektyvnist, znyzyty vytraty na opaliuvannia ta pokrashchyty umovy utrymannia poholivia.
Udoskonalennia protsesu stvorennia mikroklimatu na svynofermi z rozrobkoiu teploutylizatora
Keywords: свині; svyni; репродуктор; reproduktor; дорощування; doroshchuvannia; мікроклімат; mikroklimat; ферма; ferma