Управління проєктуванням логістичного забезпечення підприємства елеваторної промисловості - Луцевич, Олеся Михайлівна; Lutsevych, Olesia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розгляд та узагальнення теоретичних основ, аналіз діяльності різних видів підприємства та напрями вдосконалення управління проєктуванням логістичного забезпечення.Metoiu roboty ye rozghliad ta uzahalnennia teoretychnykh osnov, analiz diialnosti riznykh vydiv pidpryiemstva ta napriamy vdoskonalennia upravlinnia proiektuvanniam lohistychnoho zabezpechennia.
Upravlinnia proiektuvanniam lohistychnoho zabezpechennia pidpryiemstva elevatornoi promyslovosti
Keywords: проєктування; designing; логістичне забезпечення; logistic support; новації; innovations; безвідходне виробництво; waste-free production