Проект шиномонтажнаго відділення станції технічного обслуговування машино-тракторного парку - Готвянський, Євгеній Вячеславович; Hotvianskyi, Yevhenii Viacheslavovych (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
У проекті надано опис підприємства та проведено аналіз його виробничо-господарської діяльності, зокрема ТОВ АГРОМИР. Представлені матеріали та розрахунки, які обґрунтовують виробничу програму та організацію технічного обслуговування і ремонтів. Також розроблено проєкт сервісно-технічного обслуговування та монтажної дільниці на якій планується виконання робіт з ремонту, дефектації та відновлення шин. В рамках проекту розроблено універсальний візок для зняття коліс автомобілів. Представлено економічне обґрунтування необхідності створення монтажної дільниці зі шиномонтажним обладнанням, а також освітлено питання безпеки життєдіяльності. У роботі наведено висновки та додатки. U proekti nadano opys pidpryiemstva ta provedeno analiz yoho vyrobnycho-hospodarskoi diialnosti, zokrema TOV AHROMYR. Predstavleni materialy ta rozrakhunky, yaki obgruntovuiut vyrobnychu prohramu ta orhanizatsiiu tekhnichnoho obsluhovuvannia i remontiv. Takozh rozrobleno proiekt servisno-tekhnichnoho obsluhovuvannia ta montazhnoi dilnytsi na yakii planuietsia vykonannia robit z remontu, defektatsii ta vidnovlennia shyn. V ramkakh proektu rozrobleno universalnyi vizok dlia zniattia kolis avtomobiliv. Predstavleno ekonomichne obgruntuvannia neobkhidnosti stvorennia montazhnoi dilnytsi zi shynomontazhnym obladnanniam, a takozh osvitleno pytannia bezpeky zhyttiediialnosti. U roboti navedeno vysnovky ta dodatky.
Proekt shynomontazhnaho viddilennia stantsii tekhnichnoho obsluhovuvannia mashyno-traktornoho parku
Keywords: шиномонтажне відділення; shynomontazhne viddilennia; машино-тракторний парк; mashyno-traktornyi park; станції технічного обслуговування; stantsii tekhnichnoho obsluhovuvannia; організація технічного обслуговування і ремонтів; orhanizatsiia tekhnichnoho obsluhovuvannia i remontiv