Вплив застосування пестицидів на стан навколишнього середовища в товаристві з обмеженою відповідальністю «Укравіт Сайемс Порт» Дніпропетровської області - Линник, Микола Миколайович; Lynnyk, Mykola (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою цієї роботи є комплексне дослідження впливу пестицидів ґрунти та розробка рекомендацій щодо зменшення їхнього негативного впливу на навколишнє середовище. Metoiu tsiiei roboty ye kompleksne doslidzhennia vplyvu pestytsydiv grunty ta rozrobka rekomendatsii shchodo zmenshennia yikhnoho nehatyvnoho vplyvu na navkolyshnie seredovyshche.
Vplyv zastosuvannia pestytsydiv na stan navkolyshnoho seredovyshcha v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ukravit Saiems Port» Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: застосування пестицидів; zastosuvannia pestytsydiv; законодавче регулювання використання пестицидів; zakonodavche rehuliuvannia vykorystannia pestytsydiv; вплив пестицидів на ґрунти; vplyv pestytsydiv na grunty; вплив пестицидів водні ресурси; vplyv pestytsydiv vodni resursy; вплив пестицидів на навколишнє середовище; vplyv pestytsydiv na navkolyshnie seredovyshche; вплив пестицидів на флору та фауну; vplyv pestytsydiv na floru ta faunu