Індикатори бюджетної безпеки в контексті фінансової безпеки держави - Атамас, Олександр Петрович; Atamas, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Розглянуто індикатори бюджетної безпеки в контексті фінансової безпеки держави. Rozghlianuto indykatory biudzhetnoi bezpeky v konteksti finansovoi bezpeky derzhavy.
Budget security indicators in the context of financial security of the state
Keywords: фінансова безпека; finansova bezpeka; державні фінанси; derzhavni finansy; бюджет; biudzhet; доходи держави; dokhody derzhavy