Удосконалення підготовчого відділення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «ЮОНА ГРУП» міста Дніпро - Чубук, Андрій Андрійович; Chubuk, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Розглянуто характеристику ТОВ «ЮОНА ГРУП», встановлено, що виробничі потужності підприємства зосереджені у Новомосковському району Дніпропетровської області, дане підприємство має у своїй власності елеватор та цех з виробництва житнього та пшеничного борошна. Приведено характеристику зерна жита, як сировини, що використовується при виробництві борошна.Rozghlianuto kharakterystyku TOV «IuONA HRUP», vstanovleno, shcho vyrobnychi potuzhnosti pidpryiemstva zoseredzheni u Novomoskovskomu raionu Dnipropetrovskoi oblasti, dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti elevator ta tsekh z vyrobnytstva zhytnoho ta pshenychnoho boroshna. Pryvedeno kharakterystyku zerna zhyta, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi boroshna.
Udoskonalennia pidhotovchoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «IuONA HRUP» mista Dnipro
Keywords: борошно; boroshno; підготовка; pidhotovka; вальцевий верстат; valtsevyi verstat; розрахунок; rozrakhunok; обладнання; obladnannia; реконструкція; rekonstruktsiia; сировина; syrovyna; жито; zhyto; розмел; rozmel