Аудіювання – засіб покращення мовної освіти студентів - Чорнобай, Віра Георгіївна; Chornobai, Vira (Національний університет біоресурсів і природокористування України, 2019)
Однією з головних цілей вивчення англійської мови є можливість спілкування з англомовними людьми. Якщо студенти не можуть зрозуміти, що вони говорять, вони не зможуть з ними спілкуватися. Також студенти будуть спроможні дивитися фільми або слухати книги на оригінальною мовою. One of the main goals of learning English is to be able to communicate with English-speaking people. If students cannot understand what they are saying, they will not be able to communicate with them. Students will also be able to watch movies or listen to books in the original language.
Listening is a means of improving students' language education
Keywords: аудіо-навчання; audio-learning; спеціальний дидактичний підхід; special didactic approach; звуко-розрізняльне аудіювання; sound-distinguishing listening; аудіювання основного змісту; listening to the main content; об'єктивна оцінка знань; objective assessment of knowledge