100 років української революції: часи змінюються, проблеми залишаються - Поплавський, Олег Олександрович; Poplavskyi, Oleh (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2017)
У статті проаналізовані рішення ІІ Всеукраїнського з’їзду Рад робітничих, селянських та солдатських депутатів, спрямованих на трансформацію радянської форми державності УНР в умовах підписання Брестського мирного договору. The article analyzed decision II All-Ukrainian Congress of Soviets of Workers, Peasants and Soldiers' Deputies, aimed at the transformation of the Soviet form of statehood UPR in terms of signing the Brest peace treaty
100 years of the Ukrainian revolution: times are changing, problems remain
Keywords: з’їзд; сongress; радянська УНР; the Soviet UPR; влада; power; більшовики; вolsheviks; резолюція; resolution