Особливості складання фінансової звітності малих та мікропідприємств - Чепець, Ольга Григорівна; Chepets, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті особливості складання фінансової звітності малих та мікропідприємств. Rozghlianuti osoblyvosti skladannia finansovoi zvitnosti malykh ta mikropidpryiemstv.
Osoblyvosti skladannia finansovoi zvitnosti malykh ta mikropidpryiemstv
Keywords: мікропідприємства; mikropidpryiemstva; складання фінансової звітності; skladannia finansovoi zvitnosti; особливості; osoblyvosti