Удосконалення управління ефективністю господарської діяльності підприємства - Москалець, Катерина Валеріївна; Moskalets, Kateryna Valeriivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та аналіз ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств, що спеціалізуються на виробництві зернових, олійно-жирових і технічних культур, а також аналіз факторів, що впливають на їх економічний розвиток та конкурентоспроможність. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia ta analiz efektyvnosti diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv, shcho spetsializuiutsia na vyrobnytstvi zernovykh, oliino-zhyrovykh i tekhnichnykh kultur, a takozh analiz faktoriv, shcho vplyvaiut na yikh ekonomichnyi rozvytok ta konkurentospromozhnist.
Udoskonalennia upravlinnia efektyvnistiu hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva
Keywords: нарощування ефективності господарської діяльності; naroshchuvannia efektyvnosti hospodarskoi diialnosti; поняття ефективності; poniattia efektyvnosti; види ефективності; vydy efektyvnosti; управління ефективністю господарської діяльності підприємства; upravlinnia efektyvnistiu hospodarskoi diialnosti pidpryiemstva